Naruto_World
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Naruto_World

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Nimik special...oare?

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Sakura

Sakura

Numarul mesajelor : 92
Varsta : 31
Data de inscriere : 11/04/2007

Nimik special...oare? Empty
MesajSubiect: Nimik special...oare?   Nimik special...oare? Icon_minitimeJoi Apr 12, 2007 8:40 pm

Era o zi frumoasa.Sakura se trezi foarte bine dispusa in acea dimineata.Se imbraca si iesi pe afara.Soarele stralucea puternic.Pe cer nu era niciun nor.Sakura se aseza pe iarba.Linistea domina acolo."'Se pare ca azi nu o sa se intample nimic special" zise ea cu voce tare si se intinse pe iarba.Statu putin apoi se ridica si se uita in jur.Deodata...........
Sus In jos
Uzumaki Naruto
Admin
Uzumaki Naruto

Numarul mesajelor : 39

MesajSubiect: Re: Nimik special...oare?   Nimik special...oare? Icon_minitimeJoi Apr 12, 2007 8:48 pm

Deodata apru naruto in fata ei"buna sakura , esti gata pentu o noua zi?"o intreba acesta apoi se aseza langa ea"deci.... nu e asa ca e o dimineata supe..."dar nu apuca sa termine propozitia ca nori incepursa s a se adune pe cer, oprind razele calduroase alea soarelui.picaturi mari de apa incpura sa cada si naruto isi scase repede haina acoperindo pe sakura"se pare ca nu e chiar atat de grozava pe cat am crezut"spsue el uitandus ein sus apoi cazu al pamant...
Sus In jos
Sakura

Sakura

MesajSubiect: Re: Nimik special...oare?   Nimik special...oare? Icon_minitimeJoi Apr 12, 2007 8:53 pm

"Merci de haina" zise Sakura. "Hei te simti bine???"intreba aceasta putin ingrijorata.Nu stia ce sa faca deoarece nu-l mai vazuse pe Naruto asa niciodata.Oricum decise ca cel mai bine e sa intre in casa. "Haide la mine in casa cu ploaia asta poti face pneumonie" zise aceasta ingrijorata in continuare.Se ridica deja in picioare in timp ce negrul cer era luminat de fulgere puternice prevestite de tunete ingrozitoare.
Sus In jos
Uzumaki Naruto
Admin
Uzumaki Naruto

MesajSubiect: Re: Nimik special...oare?   Nimik special...oare? Icon_minitimeJoi Apr 12, 2007 9:05 pm

naruto s e ridica rapid si facu 2 pasi. un fulger cazu exact une a stat el"cat de aproape a fost"exclama el usurat apoidupa nici 2 secunde se auzi un TUNET puternic care ii dadea fiori pe sira spinari. o lua la goana spre casa sakurei prinzando pe drum in prate si intrand cu ea exact in casa. se aseza pe un scaun si intreba"sakura , te simi bine?te vad cam ingrijorata, s-a intamplat ceva?"se uita la tavan apoi inceu sa se uite la bec'ce s-a intamplat cu sakura, nu am mai vazut-o niciodata asa. oare a patit ceva?'gandi el uitanduse la fata
Sus In jos
Sakura

Sakura

MesajSubiect: Re: Nimik special...oare?   Nimik special...oare? Icon_minitimeJoi Apr 12, 2007 9:22 pm

Sakura se cutremura putin.Se ridica de pe scaun si se aseza pe canapea in camera de zi. "Nu am nimic" zise aceasta incercand sa zambeasca dar nu prea reusi. "Ce vreme schimbatoare "adauga ea. "Acum cateva momente puteam sa jur ca va fi o zi frumoasa." apoi isi aminti ca amandoi erau uzi. "Aaaa ma duc sa iti aduc niste prosoape iar eu sa ma schimb.Sunt in camera mea vin imediat" si urca scarile spre camera ei.Ajunse acolo puse haina lui Naruto pe calorifer iar ea se uita in dulapul ei de haine si isi alese un trening siclam.Se dezbraca cand isi zise 'A da sa nu uit de prosopae.'
Intre timp Naruto...
Sus In jos
Uzumaki Naruto
Admin
Uzumaki Naruto

MesajSubiect: Re: Nimik special...oare?   Nimik special...oare? Icon_minitimeVin Apr 13, 2007 9:31 pm

intre timp narutotragea cu ochiul in camera ei. cand sakura cobora jos acesta se prefacu ca nu a vazut nimic si incepus a se uita pe tavan si sa fluiere."deci.. sakura. ce mai facem aconm?"intreba el apoi ii smulse un prosop din amna sakurei si incepus a se starga cu el . nori fura luati de vant si ploaia sse opri.soarele apru dinopu pe car impreauna cu un cuubeu care se vedea fiarte bien de pe fereasta sakurei de la casa. naruto il abserva si iesi repede afara pe usa strigand"hei sakura, iaute ce curcubeu"
Sus In jos
Sakura

Sakura

MesajSubiect: Re: Nimik special...oare?   Nimik special...oare? Icon_minitimeSam Apr 14, 2007 10:03 am

Sakura ies afara si se uita curcubeu. "Da este foarte frumos" zise aceasta. "Pai nnu stiu ce ai de gand sa faci tu dar eu...cred ca ma duc in casa trebuie sa-mi mai aranjez cate ceva la mine in camera.Poti veni si tu daca vrei" zise aceasta si intra inapoi in casa
Sus In jos
Uzumaki Naruto
Admin
Uzumaki Naruto

MesajSubiect: Re: Nimik special...oare?   Nimik special...oare? Icon_minitimeDum Apr 15, 2007 7:22 pm

Naruto statea si admira curcubeul pe iarba verde si moale.vantul adia usor.o auzi pe sakura si sari imediat in picoare"te ajut si eu"striga el apoi itra in casa "deci ce facem acum?"o intreba Naruto pe sakura.se aseza pe pat si astepta raspunsul sakurei.era ora 12 ziua. soarle intra pe fereastra direct in ochi lui naruto.
Sus In jos
Sakura

Sakura

MesajSubiect: Re: Nimik special...oare?   Nimik special...oare? Icon_minitimeDum Apr 15, 2007 7:39 pm

"Sa mergem la mine in camera" zise Sakura urcand scarile.Ajunsi acolo Sakura ii zise "Hm...tu chiar imi esti de folos" zise ea uitandu-se la Naruto. "Fii atent trebuie sa probez niste haine pentru sezonul cald si tu imi zici parerea.A si daca mai avem timp trebuie sa probez costumele de baie.Accepti sau nu??"
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Nimik special...oare?   Nimik special...oare? Icon_minitime

Sus In jos

Nimik special...oare?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Naruto_World :: RPG places :: Sakura`s place-
Mergi direct la: